Det er med stor glede at TIND har slått seg sammen med Asplan Viak for å styrke kompetansemiljøet i nord.
Sammen kan vi tilby både plan, arkitektur og ingeniørfag for hele regionen. Du finner oss nå på asplanviak.no.

TIND arkitektur AS ble etablert på kaikanten i Svolvær med ønske om å bidra til å videreutvikle og forme fremtidens kystkultur. Vi arbeider med arkitektur både tverrfaglig og i svært varierende skala; fra konsept- og stedsutvikling, planlegging og regulering, prosjektering og rehabilitering, kunst, interiør og brukermedvirkende prosesser. Med kunnskap og interesse for mennesker, natur, historie, miljø, klima, byggeskikk, arkitektur og stedlig identitet ønsker TIND å bidra til å styrke samfunnsutviklingen både lokalt og regionalt. TIND har et tydelig fokus på bærekraft i alle små og store prosjekter. Begge partnere i TIND er tidligere sertifisert BREEAM AP. TIND jobber med de beste design- og prosjekteringsverktøyene på markedet. Bruk av felles 3D-modeller for tverrfaglig arbeid (BIM) er viktig for å optimalisere og kontrollere byggeprosessen. Vi har lang erfaring med ulike visualiseringsmetoder for å identifisere utfordringer, synliggjøre prosess og illustrere potensiale for våre kunder. Målet er å skape gode prosesser og levere ambisiøse prosjekter av høy kvalitet – uansett prosjektets størrelse.

Om
Om

Lyst til å jobbe hos oss?

Hos oss har du anledning til å utfolde deg kreativt og arbeide med alle ledd i faget. Her kan du leve et aktivt friluftsliv med fjellturer etter jobb - i tillegg til å jobbe med spennende prosjekter og engasjerte kollegaer. Vi ønsker å være med på å forme fremtidens kystkultur, og som arkitekt i Lofoten kommer du virkelig tett på menneskene, kulturen og naturen.

Vi er alltid på utkikk etter flinke folk!
Send oss gjerne portfølje, CV og søknad på synne.brustad@asplanviak.no

Anette Fleischer
Anette Fleischer
Kreativ leder / Arkitekt
+47 924 48 611 CV

Partner og kreativ leder Anette Fleischer har sin utdanning fra Arkitekthøyskolen i Oslo (AHO) og Architectural Association (AA) School of Architecture i London. Anette har internasjonal erfaring fra Softroom Architects i London og har arbeidet flere år for Dark Arkitekter i Oslo før hun etablerte TIND. Med erfaring fra komplekse storskalaprosjekter ved Dark Arkitekter, deriblant Barcode, har Anette høy kompetanse i prosjektering og prosjektledelse med meritterte byggverk på samvittigheten.

Synne Brustad
Synne Brustad
Daglig leder / Arkitekt
+47 996 09 101 CV

Partner og daglig leder Synne Brustad er utdannet ved Edinburgh College of Art, og har gjennom årene hatt tydelig fokus på kulturell geografi og stedstilknytning. Synne arbeider i et bredt spekter innen arkitektur - fra interiør til urbanisme - og er involvert i en samarbeids-PhD om suksessfaktorer i byggeprosesser. Synne har arbeidserfaring fra både New York City og Oslo og har flere års erfaring med stedsutvikling og planarbeid fra større private- og offentlige planprosesser.

Noen av våre kunder

  • Vågan Kommune
  • Vågan Eiendom
  • Vågan Næringsforening
  • Nordland Kunst- og Filmfagskole
  • E i Nord
  • SALT Lofoten
  • 8485 Teater
  • Nordnorsk Kunstnersenter
  • 3 Norske

Samarbeidspartnere